Tilaisuus

Katso täältä lisätietoja mahdollisuuksista.

Sijoittajille

Maailmanlaajuisten, useiden miljardin kalanviljelylaitteiden markkinoiden odotetaan kasvavan merkittävästi. Kestävä kasvu on ensiarvoisen tärkeää terveellisen ruoan ja proteiinin lähteen varmistamiseksi. Hitis Forellilla on ainutlaatuinen ratkaisu ja näkemys innovatiivisesta tuotantoteknologiasta meren eläimien viljelyyn, jolla on mahdollista saavuttaa merkittävä markkinaosuus vastattaessa elintarvikkeiden kasvavaan kysyntään kansainvälisesti.

Kalanviljelyjärjestelmämme tekniset piirteet mahdollistavat vesieliöiden viljelyn teollisessa mittakaavassa ja edistävät samalla ekologista kestävyyttä. Järjestelmä on kestävä, etä- ja digitaalisesti ohjattu ja se vaatii vain vähän käyntejä itse laitteelle tai huoltoa varten. Olemme suojaamassa innovaatiota myös patentilla.

Johtavat teollisuusyritykset ovat tulossa kasvavassa määrin kalanviljelyteollisuuden toimialalle. Ne investoivat voimakkaasti laajamittaisiin tuotantojärjestelmiin sekä niiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Kestävyys ja teollinen mittakaava ovat tavoitteita, jotka johtavat teollisuusyritykset haluavat saavuttaa. Kehitämme teknologista ratkaisua ja tarjoamme prosessinhallintaa kalanviljelyn tuotantoprosesseille.

Alla on Hitis Forellin avainhenkilöiden yhteystiedot. He voivat auttaa sinua suoraan tai ohjata sinut toisen Hitis Forellin asiantuntijan luokse:

Toimitusjohtaja Rune Fihlman
Stormnäsintie 97
25940 Hiittinen
Finland